вівторок, 09 листопада 2010 13:49

Віталій Кличко нагородив Шумахера (ФОТО)

Вчора, 8 листопада, в Кітцбюелі пройшла церемонія вручення Austria Laureus Media Awards в рамках якої Віталій Кличко вручив статуетку пілотові серії DTM Ральфу Шумахеру.

На церемонії, на якій були присутні безліч німецькомовних спортсменів, серед яких екс-зірка тенісу Борис Беккер і екс-зірка футболу Олівер Кан, Віталій Кличко вручив почесну нагороду переможцю в одній із номінацій - екс-пілоту Формули-1, але чинному пілотові серії DTM, а також молодшому братові великого Міхаеля - Ральфу Шумахеру.

На цій же церемонії брат самого Віталія Володимир позував біля новенького автомобіля Mercedes SLS AMG, який з вересня продається і в Україні.

Також на церемонії був присутній і двічі відправлений у вересні 1999 року Володимиром в нокдаун, а прямо звідти на боксерську пенсію, німецький важковаговик Аксель Шульц.

Нагадаємо, що там же, в Австрії, Володимир Кличко готується до бою з Дереком Чісорою, який повинен відбудуться 11 грудня в Мангеймі.
За матеріалами Korrespondent.net
Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко нагородив Шумахера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути