середа, 03 листопада 2010 09:45

Шевченко віддав 60 тисяч євро за партію в гольф з Володимиром Кличком

Шевченко віддав 60 тисяч євро за партію в гольф з Володимиром Кличком
Брати Клички зібрали 880 тисяч євро на благодійному вечорі - провели аукціон плюс плата за вхід, було півтори сотні гостей. Боксери виставили на торги сім лотів, і найдорожчим серед них виявилося право винести в зал один з чемпіонських поясів Володимира Кличка перед його боєм з Чізорою, який пройде 11 грудня в Мангеймі. Лот пішов за 350 тисяч євро!

Аукціон був закритим, ім'я покупця організатори тримали в секреті, але, за чутками, це був Ігор Суркіс. "Інформація не зовсім вірна. Лот купив не я, а моя донька. Вона велика шанувальниця боксу", - сказав нам президент "Динамо", який був на аукціоні разом із дочкою, 25-річною Мариною.

Гості вечора, легендарна група Scorpions, виставила на торги свою гітару. Щоб підняти ціну лота, вони пообіцяли дати новому власникові гітари урок музики і взяти з собою на сцену під час вчорашнього концерту в Києві. У результаті музичний інструмент пішов за 230 тисяч євро.

Дизайнерське плаття від Наталії Кличко купив її чоловік Віталій. За 35 тисяч євро. Наш чемпіон також захотів внести свою лепту у благодійність, зібрані кошти спрямують на ремонт дитячих спортивних шкіл і освітні проекти.

The Moon ("Місяць") - так назвав свою картину Володимир Кличко, яку "малював", завдаючи удари боксерськими рукавичками у фарбі по полотну. Її купили за 55 тисяч. Кажуть, партію в теніс з легендарним Борисом Беккером придбала дружина Віктора Пінчука Олена Франчук, а в гольф з Володимиром Кличком битиметься Андрій Шевченко.

350 000 євро - винесення поясу в ринг перед боєм Кличко - Чізора плюс 2 квитки у ВІП-зону

230 000 - гітара з автографами Scorpions

60 000 - партія в гольф з Володимиром Кличком на Мальорці

55 000 - картина Володимира Кличка

50 000 - партія в теніс з Борисом Беккером

50 000 - швейцарські годинники

35 000 - дизайнерське плаття від Наталії Кличко
За матеріалами Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Шевченко віддав 60 тисяч євро за партію в гольф з Володимиром Кличком ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути