Ексклюзиви
вівторок, 16 листопада 2010 16:17

Хей відмовився битися з Віталієм Кличком у Німеччині

Хей відмовився битися з Віталієм Кличком у Німеччині

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко повідомив, що готовий у будь-який час підписати контракт на бій з Девідом Хеєм.

"Досить базікати, - сказав Віталій. - Я готовий підписати контракт у будь-який момент, давай зустрінемося навесні. Більше ніяких відмовок, він дуже багато говорить, він дуже хороший в цьому, але залишається питання: хороший він боксер чи ні?

Давайте обговоримо місце проведення бою. Давайте битися в Сполучених Штатах. Я чув, що є відмінна пропозиція від "Медісон Сквер Гарден". Я готовий битися в США, Німеччині чи Великобританії. Давайте підпишемо контракт. Я готовий підписати контракт на бій з Девідом Хеєм ", - розповів Кличко.

При цьому українець запропонував Хею розділити виручку навпіл.

У свою чергу сам британець заявив, що він не буде проводити бій з одним із братів Кличко в Німеччині. Хей нагадав, що 2011 рік має стати останнім у його кар'єрі, тому головний поєдинок у своєму житті він повинен провести у себе на батьківщині - на одному із стадіонів Лондона.

Хей додав, що в Німеччині він завоював титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), перемігши в листопаді 2009 року росіянина Миколи Валуєва. З тих пір британець двічі захистив цей титул, причому обидва рази бився у Великобританії.

Ситуація ускладнюється тим, що WBC зобов'язав Кличка-старшого провести обов'язковий захист титулу проти переможця бою між кубинцем Одланьєром Солісом і американцем Реєм Остіном. Цей поєдинок пройде 17 грудня.

За матеріалами Лента.ру, BBC Radio

Зараз ви читаєте новину «Хей відмовився битися з Віталієм Кличком у Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути