понеділок, 15 листопада 2010 14:41

Володимир Кличко посміявся з перемоги Хея

Володимир Кличко посміявся з перемоги Хея

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко, який володіє титулами чемпіона світу за версіями WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBF (Міжнародна боксерська федерація), жартома назвав три раунди бою чемпіона світу WBA (Всесвітня боксерська асоціація) Девіда Хея з Одлі Харрісоном "самими захоплюючими" з усіх, що він бачив за своє життя. Про це пише німецьке видання Bild.

Кличко сказав, що він "весь тремтів", коли дивився поєдинок двох британських боксерів. Цей бій відбувся 13 листопада в Манчестері і закінчився перемогою 30-річного Хея технічним нокаутом у третьому раунді, причому в ході поєдинку лише один удар 39-річного Харрісона виявився точним (у Хея мети досягли 24 удари).

Після поєдинку з Харрісоном Хей заявив, що два своїх наступних бої він має намір провести з Кличками. Британський боксер сказав, що навесні 2011 року він зустрінеться з Віталієм Кличком, а влітку - з Володимиром. За словами менеджера українських боксерів Бернда Бендте, ці поєдинки можуть пройти, якщо Хей погодиться порівну розділити всі доходи від їхньої організації.

Якщо Хею не вдасться домовитися про бій з одним з братів, його наступним суперником, швидше за все, стане узбек Руслан Чагаєв, який є обов'язковим претендентом на титул WBA.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко посміявся з перемоги Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути