Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 09:55

Бенітес не назвав фаворита у грі з "Челсі"

Головний тренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес вирішив не називати фаворита у майбутньому півфінальному матчі Ліги чемпіонів.

- У "Челсі" було на два дні більше, щоб підготується до сьогоднішнього поєдинку, - говорить наставник "червоних". - З іншого боку, у наших суперників є шанс виграти чемпіонат Англії, а це може відволікти від єврокубків. Мені здається, що шанси перемогти у нас рівні.

Також Бенітес спростував повідомлення британських журналістів про те, що Авраам Грант хотів би укласти контракт з лідером "Ліверпуля" Стівеном Джеррардом.

- Як показує мій досвід, журналісти можуть просто неправильно зрозуміти слова головного тренера. Якщо я добре говоритиму про Лемпарда або про Дрогба, хтось обов"язково напише, що я хочу бачити їх у своїй команді. Кожен знає, що Джеррард - це дуже сильний футболіст і він ключовий гравець для нас, - відзначив іспанський фахівець.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Бенітес не назвав фаворита у грі з "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути