четвер, 11 березня 2010 16:10

Бекхем побажав "МЮ" виграти Лігу Чемпіонів

Бекхем побажав "МЮ" виграти Лігу Чемпіонів

Півзахисник "Мілана" Девід Бекхем побажав англійському футбольному клубу "Манчестер Юнайтед" виграти Лігу чемпіонів, повідомляє BBC News.

Бекхем заявив, що вболіватиме за "МЮ" після поразки "Мілана" від цієї команди в 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів. 11 березня "Манчестер Юнайтед" виграв матч-відповідь з рахунком 4:0.

34-річний Бекхем починав професійну кар"єру в "Манчестер Юнайтед" і виступав за цей клуб з 1993 по 2003 рік. Потім він перейшов в мадридський "Реал", в 2007 році став гравцем американського "Лос-Анджелес Гелаксі", а в даний час виступає за "Мілан" на правах оренди.

Матч-відповідь 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів "МЮ" - "Мілан" пройшов в Манчестері на стадіоні "Олд Траффорд". Бекхем зіграв на цій арені вперше з тих пір, як залишив "Юнайтед". Англієць вийшов на поле на 64-й хвилині, і вболівальники "Манчестера" зустріли його оплесками.

Після матчу Бекхем зізнався, що він дуже засмутився через поразку, але подякував уболівальникам за підтримку. За сумою двох зустрічей "Манчестер Юнайтед" переміг "Мілан" з рахунком 7:2.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Бекхем побажав "МЮ" виграти Лігу Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути