четвер, 11 березня 2010 19:22

"Манчестер Юнайтед" принизив "Мілан"

Автор: фото: REUTERS/Darren Staples
  Уболівальники ”Манчестер Юнайтед” вітають колишнього гравця команди Девіда Бекхема, який у складі ”Мілана” вперше зіграв проти рідної команди на стадіоні ”Олд Траффорд”. ”З поверненням, Бекс” — напис на плакаті
Уболівальники ”Манчестер Юнайтед” вітають колишнього гравця команди Девіда Бекхема, який у складі ”Мілана” вперше зіграв проти рідної команди на стадіоні ”Олд Траффорд”. ”З поверненням, Бекс” — напис на плакаті

Визначилися чотири учасники 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Ними стали англійські "Манчестер Юнайтед" та "Арсенал", німецька "Баварія" та французький "Ліон". Ще чотири команди приєднаються до них наступного тижня. 16 березня, у вівторок, зіграють англійський "Челсі" та італійський "Інтер" (у Мілані перемогли господарі — 2:1) та іспанська "Севілья" з російським ЦСКА (у Москві команди зіграли внічию — 1:1). Наступного дня іспанська "Барселона" прийме німецький "Штутґарт" (1:1 у Штутґарті), а французький "Бордо" — грецький "Олімпіакос" (1:0 на користь "Бордо" у Греції).

"ГПУ" розповідає про матчі тижня.

"Манчестер Юнайтед" (Англія) — "Мілан" (Італія) — 4:0 (перший матч — 3:2)

Голи: Руні (13, 46), Пак (59), Флетчер (88)

У гостей не змогли зіграти травмовані захисники Неста та Антоніні, а також форвард Пато. Найімовірніше, з ними не було такого розгромного рахунку, але підсумок протистояння навряд чи б змінився. МЮ повністю переграв суперника в середині поля, контролюючи ситуацію з перших до останніх хвилин. До перерви експериментальна оборона "Мілана" відносно трималася. Після неї, коли на позиції травмованого оборонця Бонери відійшов півзахисник Амброзіні, англійцям не склало проблем добити суперника.

"Реал" (Мадрид, Іспанія) — "Ліон" (Франція) — 1:1 (0:1)

Голи: Кріштіану Роналду (6) — П"яніч (75)

"Реал" улітку купив гравців на 250 мільйонів євро

Найбільша несподіванка на цьому етапі. "Реал" улітку купив гравців на 250 млн євро. Для того, щоб виграти 10-й кубок чемпіонів на рідному стадіоні. Там відбудеться фінал цьогорічного турніру. Іспанці швидко відіграли пропущений у Франції гол, і мали моменти, щоб збільшити перевагу — невдало грав аргентинець Ігуаїн. У перерві наставник Ліона Пюель вніс правильні корективи у гру — але подвійна заміна допомогла вирівняти становище.

"Фіорентина" (Флоренція, Італія) — "Баварія" (Німеччина) — 3:2 (1:2)

Голи: Варгас (28), Йоветіч (54, 64) — Ван Боммель (59), Роббен (65)

Команди грали за сильного вітру. "Баварія" цим скористалася, двічі забивши ударами здалеку. Вирішальною стала кінцівка зустрічі — гості її провели так, що сумнівів у закономірності їх виходу до чвертьфіналу не виникло.

"Арсенал" (Лондон, Англія) — "Порту" (Португалія) — 5:0 (1:2)

Голи: Бендтнер (10, 25, 90+1), Насрі (64), Ебуе (66)

"Арсенал" прекрасно провів матч. Єдине питання — перший гол було забито за участі росіянина Аршавіна, який перебував в офсайді.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" принизив "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути