пʼятниця, 10 жовтня 2008 15:20

Батьки Пуерти впевнені, що футболіст помер через недбалість лікарів

Смерть захисника, яка відбулася на самому початку сезону 2007/2008, викликала вибухову хвилю по всьому футбольному світі. Зараз, коли вже пройшло більше року після смерті молодого і талановитого гравця, "Севілья" не може врегулювати з батьками Пуерти терміни компенсації, внаслідок чого рідні і близькі померлого повні рішучості подати позов до суду про відшкодування морального збитку.

Адвокат батьків Хосе Мануель Маудіт звинуватив клуб в недбалості і, що найсерйозніше, у відмові запобігти смерті гравця. Він стверджує, що клубні лікарі чудово знали про злощасну аритмію, яка викликала у гравця падіння і втрату свідомості.

Рівень компенсації складає 240 000 євро, який, на думку Маудіта відповідає страховому полісу клубу.

Власний адвокат "Севільї" не був присутній на першій зустрічі з батьками і їхніми адвокатом, проте, вельми маловірогідно, що конфлікт закінчиться в суді оплатою, яка буде узгоджена, при зустрічі сторін наступного тижня.

Батьки Пуерти наполягають на тому, що лікарі знали про надзвичайно небезпечну хворобу серця їхнього сина і могли припустити про неминучість того інциденту, який в результаті і відбувся.

Ще одним звинуваченням в адресу лікарів служить те, що вони відвели Антоніо з поля замість того щоб відразупокласти на носилки. З хворобою серця йому ні в якому випадку не можна було дозволяти рухатися самотужки.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Батьки Пуерти впевнені, що футболіст помер через недбалість лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути