понеділок, 05 жовтня 2020 21:00

"Барселона" втратила перші очки, а "Реал" здобув важку перемогу": як зіграли суперники українських команд у єврокубках

"Барселона" втратила перші очки, а "Реал" здобув важку перемогу": як зіграли суперники українських команд у єврокубках
Ліонель Мессі не допоміг "Барселоні" перемогти. Фото: Reuters

Суперники українських клубів у єврокубках провели свої матчі у національних чемпіонатах.

Перший суперник "Динамо" у Лізі чемпіонів туринський "Ювентус" так і не зіграв проти "Наполі". Головний суддя матчу "Ювентус" - "Наполі" Даніеле Довері через 45 хвилин після офіційного початку оголосив, що поєдинок не відбувся.Причиною стала неявка гостей.

Місцеві органи охорони здоров'я заборонили неаполітанській команді залишати регіон Кампанія через позитивні тести на коронавірус у футболістів і працівників клубу. Керівники Серії А відмовилися переносити матч. Доля поєдинку стане відомою пізніше.

Суперник "Шахтаря" у 1 турі Ліги чемпіонів мадридський "Реал" здобув важку гостьову перемогу над "Леванте" - 2:0. Вінісіус відкрив рахунок у матчі на старті поєдинку. Карім Бензема зміг забити другий гол тільки в доданий до матчу час. Господарі поля мали свої нагоди. Український воротар Андрій Лунін просидів весь матч на лаві запасних.

Перший суперник "Зорі" у Лізі Європи "Лестер" зганьбився у домашньому матчі проти "Вест Гема" Андрія Ярмоленка – 0:3. "Молотобійці" в гостях розгромили лідера АПЛ, завдавши "Лестеру" першої поразки у сезоні.

Інший зірковий суперник "Динамо" по групі Ліги чемпіонів "Барселона" втратила перші очки в Ла Лазі. Підопічні Рональда Кумана вдома не змогли перемогти "Севілью" - 1:1. Команди обмінялися голами в стартові 10 хвилин.

"Ференцварош" Сергія Реброва здобув вольову перемогу над "Академією Пушкаша" - 2:1. Дубль за 6 хвилин на свій рахунок записав Ісаель

Суперники "Шахтаря" провели теж не прості матчі. "Інтер" зміг врятуватися від поразки в матчі з "Лаціо" тільки за 4 хвилин до завершення гри – гол на свій рахунок записав Стефано Сенсі. "Боруссія" Менхенгладбах у гостях перемогла "Кельн" - 3:1.

Опонент "Зорі" у Лізі Європи АЕК зазнав гостьової поразки від "Атрімітоса", а португальська "Брага" знищила в гостях "Тонделу" - 4:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Люблю футбол більше, ніж гроші" - Суркіс пообіцяв новачків для "Динамо"

В 5 турі УПЛ "Динамо" не змогло вдома перемогти "Зорю" -1:1, а "Шахтар" розійшовся в гостях миром із "Десною" - 2:2.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" втратила перші очки, а "Реал" здобув важку перемогу": як зіграли суперники українських команд у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути