неділя, 14 жовтня 2012 12:26

Бабчук приніс "Донбасу" виїзну перемогу над "Вітязем"

Бабчук приніс "Донбасу" виїзну перемогу над "Вітязем"
Степан Горячевських відзначив дебют в КХЛ шатаутом ФОТО: hcdonbass.com

У суботу, 13 жовтня, хокейний клуб "Донбас" на виїзді виграв у "Витязя" з Чехова в КХЛ.

Підопічні Юліуса Шуплера з перемоги почали чергову виїзну серію. У підмосковному Чехові донеччани обіграли місцевий "Витязь". Варто відзначити, що три очки головній команді ХК "Донбас" своїм результативним кидком приніс Антон Бабчук, для якого ця шайба стала першою у складі команди. До слова, свій перший матч у найсильнішій лізі Європи провів Степан Горячевських. Білоруський голкіпер відзначив дебют шатаутом.

"Перш за все, хочу привітати свою команду з перемогою. Вона нам була потрібна. Я вважаю, що ця перемога - результат ігрової дисципліни. Ми зробили аналіз, висновки, хлопці підготувалися. Грамотно зіграли в обороні, добре зіграли в атаці, створювали моменти. Я дуже радий, що хлопці вистояли наприкінці і довели справу до кінця.

Радий, що добре зіграв Степан Горячевських. Були моменти, коли він рятував нашу команду. Я радий, що йому і команді вдалося виграти за рахунок самовідданості, волі, бажання перемогти і моральній підтримці всередині команди. Всі один одного підтримували в роздягальні і хотіли перемогти" - сказав після матчу Юліус Шуплер, головний тренер ХК "Донбас".

Витязь (Чехов) - Донбас (Донецьк) - 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)

Шайба: 0:1. Бабчук (Обшут, Кііскінен) - 21:01-5х3

Донбас: Горячевських. Обшут-Бабчук, Понікаровський-Федотенка-Кііскінен, Терещенко-Вілсон, Дадонов-Недорост-Петтерссон, Пуйстола-Подхрадскі, Туппурайнен-Віртанен-Кашпар, Сільницький-Піларж, Квітченко-Бєлухін-Соловйов

Зараз ви читаєте новину «Бабчук приніс "Донбасу" виїзну перемогу над "Вітязем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути