Ексклюзиви
неділя, 23 вересня 2012 10:57

ХК "Донбас" підписав Антона Бабчука

ХК "Донбас" підписав Антона Бабчука
Антон Бабчук став третім підписанням "Донбасу" з НХЛ ФОТО: hcdonbass.com

У суботу, 22 вересня, до ХК "Донбас" приєднався ще один представник НХЛ - українець Антон Бабчук. Діставшись до Донецька пізно ввечері і ледь перепочивши з дороги, вранці хокеїст вже тренувався з новою для себе командою на льоду Арени "Дружба", після чого знову зібравши форму, відправився на виїзну серію матчів хокейного клубу "Донбас", яка стартує у Митищах.

По дорозі до місця проведення чергового матчу ХК "Донбас" у рамках регулярного чемпіонату Континентальної хокейної ліги новачок донеччан поділився першими враженнями від нової команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Задоволений, що повернувся в Україну і зіграю за український клуб" - Понікаровський

"Коли стало зрозуміло, що локаут неминучий, з моїм агентом почали контактувати клуби КХЛ, в тому числі на нього вийшли і з "Донбасу", - розповів Антон Бабчук передісторію приїзду в Донецьк. - Так як за регламентом до 15 вересня вести переговори було не можна, розглядати пропозиції я почав тільки після цієї дати. У мене була особиста розмова з керівниками донецького клубу. Мені сподобалося, що в пропозиції була конкретика. Тому думав не довго.

Я однозначно приїхав не форму підтримувати. Її можна підтримувати в спортивному залі. Я приїхав допомагати команді перемагати, викладатися у кожній грі. Поки не відомо, скільки триватиме локаут, тому, всі мої думки тут", - підкреслив Антон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Проблем не буде" - Руслан Федотенко приєднався до "Донбасу"

Як повідомив віце-президент і генеральний менеджер ХК "Донбас" Сергій Шакуров, донецький клуб, у відповідності до регламенту КХЛ, підписав контракти в трьома гравцями НХЛ. Як відомо, Олексій Понікаровський і Руслан Федотенко вже приїхали в Донецьк і приєдналися до своєї нової команди.

Нагадаємо, що після оголошеного в Національній хокейній лізі локауту, українські хокеїсти на час паузи в чемпіонаті отримали можливість підписати контракти на Батьківщині і приєднатися до ХК "Донбас", який виступає у Континентальній хокейній лізі.

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" підписав Антона Бабчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути