Ексклюзиви
понеділок, 08 квітня 2013 16:47

"Ярмоленко міг зламати мені ногу" - Степаненко

"Ярмоленко міг зламати мені ногу" - Степаненко
"Матчі з "Динамо" завжди принципові" - Степаненко ФОТО: shakhtar.com

Футболісти донецького "Шахтаря" приїхали в Київ за перемогою. Про це журналістам після матчу з "Динамо" розповів Тарас Степаненко. Нагадаємо, матч на "Олімпійському" завершився з рахунком 2:1 на користь "гірників".

"Динамо" вдався швидкий гол, а ми почали метушитися. Через це у грі було багато браку на початку матчу. А після першого голу кияни віддали нам ініціативу, відійшли назад.

У "Динамо" був хороший момент - Ідейє влучив у поперечину. Могло скластися по-іншому, але йому не пощастило. Вважаю, що вийшла хороша і рівна гра. Можу привітати з цим обидві команди і подякувати глядачам за хорошу атмосферу.

Перший гол Мхітаряна додав емоцій, адже ми відігралися. Рахунок став 1:1. Гра почалася з початку.

Суддівство? Не знаю чим "Динамо" незадоволене. Віталій Годулян і так свистів все, що можна, роздав чимало жовтих карток. Не розумію претензій киян. Ще у першому таймі суддя міг вилучити Андрія Ярмоленка. Мені пощастило, адже він мені міг ногу зламати. Коли команда програє, то починає шукати винних.

Ще раз відзначу, що була рівна гра. Просто ми використали свої моменти, а "Динамо" — ні. От і все. Це питання майстерності. Ідейє не влучив з трьох метрів, але це його проблеми. У нас Генріх свій момент використав. Мхітарян підтвердив те, що є найкращим бомбардиром чемпіонату.

Матчі з "Динамо" завжди принципові. Ми приїхали за перемогою. Ми не дивимося у турнірну таблицю. Наше завдання — вигравати кожен матч. Ми це і намагаємось робити.

Ахметов? Він завжди приїжджає на наші матчі. Таку гру він не міг пропустити", - зазначив Степаненко.

Зараз ви читаєте новину «"Ярмоленко міг зламати мені ногу" - Степаненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути