середа, 19 травня 2010 11:09

Аргентинський півзахисник може поповнити ряди "Динамо"

Аргентинський півзахисник може поповнити ряди "Динамо"

Київське "Динамо" домовилося з аргентинським "Колона" про перехід півзахисника Факундо Бертольо до складу української команди, повідомляє аргентинське видання El Litoral.

Аргентинські ЗМІ повідомляють, що найбільший резонанс протягом останніх декількох годин викликала новина про прогрес у переговорах між представниками київського "Динамо", "Колона" і Крістіаном Брагарником, агентом Факундо Бертольо. Судячи з усього досягнута повна домовленість з усіх питань.

Повідомляється, що сторони змовилися на вартості трансферу 8 мільйонів євро. Деякі економічні питання залишаються, але Бертольо має твердий намір перейти в "Динамо".

Найближчим часом гравець відправиться до Києва в супроводі якого-небудь знайомого, родича або представника клубу "Колон" і познайомиться з містом, його ритмом і укладом життя. Керівники клубу вже прийняли рішення про продаж Бертольо. Наприкінці тижня гравець разом з тренером Антоніо Мохаммедом буде присутній на фіналі Ліги Чемпіонів.

Нагадаємо, що раніше президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про трансферну політику команди в міжсезоння, відзначивши потребу в гарному атакуючому хавбеці, опорному півзахисникові та ефективному нападаючому.

За матеріалами "Динамомания"

Зараз ви читаєте новину «Аргентинський півзахисник може поповнити ряди "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути