понеділок, 17 травня 2010 15:15

Шлях до Ліги чемпіонів "Динамо" розпочне серед "сіяних"

Шлях до Ліги чемпіонів "Динамо" розпочне серед "сіяних"

Більшість європейських чемпіонатів вже завершилося, а значить, стали відомі потенційні суперники "Динамо" на шляху до групового турніру Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, виступи у кваліфікації кияни почнуть з третього відбіркового раунду. Клубний коефіцієнт "Динамо" (42, 910) забезпечує на цьому етапі місце серед "сіяних". Це означає, що наша команда зіграє два матчі - 27/28 липня і 3 / 4 серпня - з одним з "несіяних" суперників.

Вже відомі чотири з п'яти можливих опонентів - "Селтік" (Шотландія), ПАОК (Греція), "Янг Бойз" (Швейцарія) і "Гент" (Бельгія). Ще одна команда буде представляти Румунію ("Уніря", "Васлуй", "Стяуа" або "Тімішоара"). Хто з них стане суперником "Динамо", 16-го липня визначить жереб.

У разі виходу підопічних Валерія Газзаєва в наступний, четвертий, відбірковий раунд (плей-офф), залишитися серед "сіяних" їм можуть допомогти невдачі двох з трьох команд у третій кваліфікації - "Зеніту", "Аякса" і "Фенербахче".

Якщо такого не станеться, клуби з Санкт-Петербурга та Амстердама (або Стамбулу) разом з "Севільєю" (Іспанія), "Вердером" (Німеччина) і "Тоттенхемом" (Англія) стануть потенційними суперниками "Динамо" на шляху до групового турніру Ліги чемпіонів. Матчі плей-офф призначені на 17/18 і 23/24 серпня (жеребкування 6 серпня).

За матеріалами ФК "Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «Шлях до Ліги чемпіонів "Динамо" розпочне серед "сіяних" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути