неділя, 09 травня 2010 12:36

"Ми не тримаємо Мілевського" - Суркіс

"Ми не тримаємо Мілевського" - Суркіс

Президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що клуб не має жодної пропозиції з приводу трансферу капітана команди Артема Мілевського.

"У клубі немає пропозицій по Артему. Якщо він дійсно хоче піти, то ми нікого не тримаємо. Якщо будуть пропозиції, то будемо їх розглядати. Команді потрібна свіжа кров, - поділився своєю думкою в інтерв'ю програмі "Третій тайм" президент "Динамо". - А взагалі Артему необхідно змінити своє ставлення до футболу.

Крім цього, Суркіс повідомив про те, що разом з "Динамо" на перший збір перед новим сезоном поїде нападаючий Андрій Воронков. Трансферні права на гравця збірної Білорусії належать "Динамо", але попередній сезон він провів в оренді в "Оболоні" і "Кривбасі", в яких 21-річний нападаючий забив десять м'ячів.

В останньому матчі чемпіонату проти запорізького "Металурга" "Динамо" зіграє найближчим резервом.

"У матчі із запорізьким "Металургом" братимуть участь ті гравці, яких ми вважаємо своїм найближчим резервом. Ось ми і подивимося їх потенціал. У нас вийде Гармаш, Петров в основному складі, можливо, вийде молодий Калитвинцев. Бойко буде грати у воротах", - розповів він.

"Я не втручаюся у визначення складу. Просто ми говорили з Валерієм Георгійовичем (Газзаєвим), і він сповістив мене, що збирається ставити цих гравців в основний склад. І на позицію центрального нападника він планує поставити Ярмоленка", - зазначив Ігор Суркіс.

За матеріалами Террикон, Динамомания

Зараз ви читаєте новину «"Ми не тримаємо Мілевського" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути