понеділок, 10 травня 2010 11:27

"З нового сезону в команді буде мінімум чотири нових гравця" - Газзаєв

"З нового сезону в команді буде мінімум чотири нових гравця" - Газзаєв

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв після перемоги в 30-му турі чемпіонату України над запорізьким "Металургом" (3:0) підбив підсумки сезону.

"Кожен матч, який ти виграєш, незалежно від того, легкий він чи складний, завжди приємний. Якщо граєш невдало, отримуєш масу розчарування. Природно, я говорю про наші нічиї і поразки, одна з яких була від команди, що вилетіла в нижчий дивізіон. Звичайно, є моменти розчарування.

Зараз я досить досконально познайомився з українським чемпіонатом, з кожною командою окремо, маю тепер гарне уявлення. Звичайно, треба говорити про результат, про чемпіонство, яке нам виграти не вдалося. Я розчарований саме цим фактом, як і президент клубу з гравцями.

Маючи таку перевагу після першого етапу чемпіонату, ми не мали права доводити справу до матчу, який відбувся в Донецьку, і який ми програли і втратили перемоги в турнірі. Перевага в сім очок в якійсь мірі розслабило гравців, і це вина тренера - в даному випадку моя. Я за цим не встежиш.

У Лізі чемпіонів нам доведеться зіграти чотири кваліфікаційних матчі, і в нас буде виняткова націленість на вихід в груповий турнір. Ми будемо обов'язково посилюватися, щоб бути вдвічі сильнішими, ніж у цьому році. Разом з президентом клубу ми ведемо інтенсивні переговори, з нового сезону в команді має бути мінімум чотири нових гравця, які повинні обов'язково посилити "Динамо", - наводить слова Газзаєва офіційний сайт "Динамо".

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"З нового сезону в команді буде мінімум чотири нових гравця" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути