Ексклюзиви
середа, 20 червня 2007 16:04

Ярцева відправлено у відставку

Керівництво клубу російського першого дивізіону московського "Торпедо" вирішило звільнити з посади головного тренера Георгія Ярцева, 59 років, повідомляє www.lenta.ru.

Останньою грою для для Ярцева на посаді наставника автозаводців стане матч проти "Металург-Кузбаса" з Новокузнецька, після чого виконуючим обов"язки головного тренера стане В"ячеслав Даєв, який відіграв у складі "Торпедо" не один рік.

Причиною звільнення стали незадовільні результати, які показувало "Торпедо" під керівництвом Ярцева. Перед тренером, який приступив до роботи з 5 січня нинішнього року, було поставлено завдання повернути "Торпедо" в Прем"єр-лігу.

Минулого року чорно-білі зайняли в чемпіонаті країни 15-е місце і вперше в своїй історії покинули елітний дивізіон. Зараз "Торпедо" займає в чемпіонаті першого дивізіону сьоме місце, маючи в активі після 16 матчів 25 очок. До Прем"єр-ліги за підсумками сезону вийдуть дві кращі команди.

Зараз ви читаєте новину «Ярцева відправлено у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути