неділя, 21 серпня 2011 12:29

Японського голкіпера довели до сліз вигуками "Кавасіма-Фукусіма!"

Японського голкіпера довели до сліз вигуками "Кавасіма-Фукусіма!"

Матч чемпіонату Бельгії з футболу між командами "Жерміналь" і "Льєрс" був припинений арбітром після того, як на стадіоні почали співати образливі кричалки на адресу воротаря "Льєрс" Ейджі Кавасіми.

Після того, як "Льєрс" на своєму полі відкрив рахунок, фанати "Жерміналь" спочатку кинули щось у голкіпера, а потім постали виспівувати пісню зі словами "Кавасіма-Фукусіма!". Вболівальники вказували на трагедію в Японії через природну стихію, яка зачепила атомну станцію "Фукусіма-1". Стійкий японський воротар не витримав таких кричалок і звернувся з протестом до судді. Арбітр призупинив гру на кілька хвилин.

Гра закінчилася внічию (1:1), проте Кавасіма залишав матч у сльозах. "Я готовий забути всякі речі, але тільки не це, - сказав він. - Це анітрохи не смішно". Відзначимо, що недавно воротар відвідав район на острові Хонсю, який постраждав від того землетрусу і цунамі 11 березня.

"Наші вболівальники зайшли надто далеко, їх скандування були агресивними і не піддаються оцінці, - написали представники "Жерміналя" на своєму офіційному сайті. - Такі інциденти, як кидання на поле сторонніх предметів і подібні вигуки несуть клубу загрозу".

Однак при цьому "Жерміналь" звернув увагу на те, що його воротар Стейн Стейнен не звертав увагу на образливі випади з боку уболівальників "Льєрс", які знаходилися за його воротами.

Зараз ви читаєте новину «Японського голкіпера довели до сліз вигуками "Кавасіма-Фукусіма!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути