пʼятниця, 01 квітня 2011 16:32

Спецтема: Землетрус і цунамі в Японії

Японія може втратити чемпіонат світу зі спортивної гімнастики

Японія може втратити чемпіонат світу зі спортивної гімнастики

Керівництво Міжнародної федерації гімнастики (FIG) розглядає можливість перенесення чемпіонату світу зі спортивної гімнастики, який запланований на 7-16 жовтня в столиці Японії Токіо.

Відповідне рішення, за даними ІТАР-ТАРС, може бути прийнято через наслідки аварії на АЕС "Фукусіма-1". Це питання буде розглянуто в середині травня на Конгресі засіданні в американському місті Сан-Хосе.

Федерація прагне провести чемпіонат світу, який стане основним етапом відбору на Олімпійські ігри - 2012, "без ризику для здоров'я учасників".

З цієї ж причини перенесено етап розіграшу Кубка світу зі спортивної аеробіки категорії "Б". Спочатку він був запланований на 22-24 квітня в Токіо, тепер же пройде 4-5 червня в Хамамацу.

Нагадаємо, що через наслідки землетрусу "Країна сонця, що сходить" вже втратила чемпіонату світу з фігурного катання, права на організацію якого були передані Москві.

Зараз ви читаєте новину «Японія може втратити чемпіонат світу зі спортивної гімнастики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути