пʼятниця, 01 березня 2019 14:12

Англійський клуб звинуватили в загибелі аргентинського футболіста

Англійський клуб звинуватили в загибелі аргентинського футболіста
Сала загинув під час перельоту з Франції до Британії. Фото: Чемпіонат

Колишній футбольний агент Віллі Маккей, син якого - Марк, в угоді щодо переходу аргентинського нападаючого Еміліано Сали з "Нанта" в "Кардіфф" представляв інтереси французького клубу, розкритикував дії керівництва британської команди після трагедії з футболістом.

Як заявив Уіллі Маккей, "Кардіфф" не подбав про те, щоб організувати Салі переліт до Великобританії. У підсумку, агенту довелося самому в спішному порядку підшукувати для форварда приватний літак, що і призвело до трагічної загибелі аргентинського форварда.

"Я допомагав синові в організації трансферу. Таке відчуття, що в" Кардіффі "ніхто нічого не робив. Вони купують гравця за 17 млн ​​євро і залишають його в готелі. Салу змусили самого лізти в комп'ютер і займатися організацією перельоту. Думаю, "Кардіфф" підвів сам себе. Те, як вони поводяться, - ганьба", - цитує Маккея-старшого Sport24.

У "Кардіффі" такі звинувачення спростовують. Керівництво англійського клубу заявило, що вони якраз перебували в процесі пошуку приватного рейсу для Сали, але їх допомога була відкинута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Аргентині попрощались із загиблим в авіакатастрофі Салою - фото

Батько і син також додали, з них зробили цапів-відбувайлів, але вони вірять, що розслідування доведе, що причиною катастрофи літака стала помилка пілота.

Аргентинський нападник Еміліано Сала безслідно зник під час перельоту з Нанта в Кардіфф ввечері 21 січня. 28-річний футболіст прямував в клуб англійської Прем'єр-ліги "Кардіфф Сіті". 4 лютого літак Piper PA-47 Malibu, на якому летів нападник "Кардіффа" Еміліано Сала, був знайдений на дні Ла-Маншу неподалік від острова Гернсі. 8 лютого було піднято тіло, в якому впізнали зниклого футболіста.

Зараз ви читаєте новину «Англійський клуб звинуватили в загибелі аргентинського футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути