четвер, 31 липня 2008 17:53

Англійці побудують стадіон в Кривому Розі за 2 роки

Днями в Кривому Розі відбулася неординарна подія. Архітектори британської компанії "Паркрідж Холдинг" презентували свій проект істотної перебудови центральної частини міста.

Англійці пообіцяли інвестувати в Кривий Ріг близько 400 мільйонів євро. Такі божевільні гроші іноземці планують вкласти в реалізацію власного проекту з перебудови стадіону "Металург", а також прилеглої до нього території. За словами голови правління "Паркрідж Холдинг" Джона Каца, планується побудувати новий стадіон, розрахований на 25 тисяч глядацьких місць, торгово-розважальний комплекс, що включає 120 тисяч кв.м. корисної площі і 35 тисяч кв.м. критих площ, а також офісний центр.

Згідно проекту, арена буде частково критою і призначена не тільки для проведення футбольних матчів. За рахунок того, що її конструкція зможе легко перетворюватися на концертний зал, на стадіоні проводитимуться всілякі шоу.

За проектом новий стадіон розташовуватиметься трохи в стороні від нинішнього "Металурга", тому до його введення в експлуатацію футболісти "Кривбасу" проводитимуть свої матчі на старій арені і тільки тоді стадіон Металург буде проданий під знесення за залишковою вартістю. До речі, британці розраховують побудувати даний об"єкт за 24-28 місяців, повідомляє football.ua з посиланням на газету "Команда".

Зараз ви читаєте новину «Англійці побудують стадіон в Кривому Розі за 2 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути