вівторок, 23 лютого 2010 16:29

Американці не хочуть пускати Плющенка у свою країну

Американці не хочуть пускати Плющенка у свою країну

Російський фігурист, срібний призер Олімпіади у Ванкувері в чоловічому одиночному катанні Євген Плющенко не розуміє, чому на нього образився володар золотої нагороди, американець Еван Лайсачек.

Нагадаємо, що нинішній чемпіон дуже турбувався через реакцію російського фігуриста на підсумки олімпійського турніру, заявивши, що "Плющенко був моїм кумиром, і я розчарований, що він звалив на мене хвилю критики в найщасливіший день мого життя". При цьому, на думку Евана, навіть якщо б він зробив четверний стрибок в довільній програмі, Євген все одно б знайшов привід для критики.

"Я його і не думав ображати, - відзначив на це Плющенко. - Сказав, що він хороший спортсмен, але олімпійський чемпіон зобов"язаний стрибати четверні стрибки. Нехай навіть не вставляти їх в коротку програму, але в довільну - обов"язково. Якщо він ображається на правду, це його право, його позиція. На мій погляд, відкатався він гідно, з хорошою хореографією.

Що ж з приводу невдоволення з американського боку, то я вже в курсі, навіть чув, що якісь американці хочуть подавати протест, щоб Плющенко до Америки не виїжджав", - наводить слова Євгена ІТАР-ТАСС.

Євген Плющенко також прокоментував думку про те, що деякі його вислови тлумачать, як образливі, викликавши звинувачення в нетерпимості росіянина до секс-меншин.

"Мені абсолютно все одно, хто там якої орієнтації, - відповів на це російський фігурист. - Мені ці питання взагалі не цікаво обговорювати. Я просто сказав, що чоловіче фігурне катання перетворюється на балет на льоду, а там вже хто як зрозумів. Хоча знаєте, кожен судить сам по собі", - додав він.

За матеріалами LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Американці не хочуть пускати Плющенка у свою країну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути