понеділок, 29 січня 2007 16:36

Алексі Лалас вважає, що Бекхем вже почав працювати на "Лос-Анджелес"

Президент "Лос-Анджелес Гелаксі", відомий у минулому захисник збірної США Алексі Лалас вважає, що Девід Бекхем, 31 рік, відпрацює свій 250-мільйонний контракт, повідомляє "Спорт-Експрес". Екс-капітан збірної Англії підписав 5-річну угоду з клубом MLS і повинен прибути до США в кінці літа.

- Якщо ви хочете отримати щось значне, за це слід заплатити. Бекхем коштує витрачених на нього грошей, - заявив Лалас. - Гадаю, від цієї угоди виграють обидві сторони. З тих пір, як ми оголосили про укладення контракту з Бекхемом, були продані тисячі сезонних абонементів, клубних майок і іншої атрибутики. Він вже приніс нам прибуток, хоча навіть не грав за нас.

При цьому президент клубу з Лос-Анджелеса заявив, що півзахиснику доведеться доводити своє право виходити на поле.
- Він був капітаном збірної Англії, виступав за два сильні клуби - "Манчестер Юнайтед" і "Реал". Він один з кращих футболістів в світі. Але тут йому доведеться боротися за місце в складі. Якщо Бекхем не показуватиме того, чого ми від нього чекаємо, він сяде на лавку, як будь-який інший гравець, - відзначив Алекси Лалас.

При цьому президент "Лос-Анджелеса" виключив варіант, при якому Бекхем приєднається до команди вже в квітні, коли стартує сезон.
- Мені хотілося, щоб він прибув до США вже в квітні. Але Бекхем має намір відпрацювати контракт з "Реалом" до кінця, - сказав Лалас. - Тому ми з нетерпінням чекатимемо його прибуття влітку.

Зараз ви читаєте новину «Алексі Лалас вважає, що Бекхем вже почав працювати на "Лос-Анджелес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути