неділя, 02 грудня 2012 23:26

"Якщо ти даремний, немає сенсу щось робити" - Кучук може залишити "Арсенал"

"Якщо ти даремний, немає сенсу щось робити" - Кучук може залишити "Арсенал"
Кучук вдячний "Арсеналу" і футболістам. Фото: football.ua

Наставник "Арсеналу" Леонід Кучук не виключає, що в міжсезоння може залишити команду. Про це, а також про причини спаду в грі червоно-синіх головний тренер столичної команди сказав на прес-конференції після матчу проти луганської "Зорі", який кияни програли з рахунком 0:1.

- Нічого незвичайного немає. Навіть після невдачі в Лізі Європи команді під силу було боротися за місце в першій четвірці. Але для цього потрібно дуже багато складових. І ці складові повинні допомагати рухатися вперед. Коли їх немає, команда може до певного моменту - а ми, якщо ви помітили, до 14-го туру були на шостому місці - боротися. Але потім все одно настане провал. Отже для мене як для тренера немає нічого незвичайного, я реаліст і бачу зсередини реальну картину.

Спасибі, що команда не зупинилася і грала до кінця. Футболісти намагалися боротися зі своєю психологією, намагалися грати і вичавити результат. Не вийшло. Але жодного футболіста я не можу дорікнути в небажанні грати. Я дуже вдячний команді "Арсенал" і клубу, що працював з цими футболістами.

- Ви вже який раз говорите загадками...

- Та ніяких загадок. Як хочете, так і розумійте. Є обставини, які почалися після Ліги Європи і які нас гальмували. У будь-якому випадку, команда існує, коли є всі механізми роботи і грається під результат, коли всі вони налагоджені. Це відноситься і до тренувального процесу, і до побуту, і до фінансування. Це повинно стояти на належному рівні, щоб прагнути в Лігу Європи і в чемпіонаті завойовувати високі місця.

- Ви так подякували команді, начебто збираєтеся йти?

- Закінчилася перша частина чемпіонату, а там подивимося. Є таке поняття - марність. Якщо ти даремний, немає сенсу щось робити. Я ціную те, що потрапив в "Арсенал" і багато чого досяг. Але ніхто не може бути впевнений до кінця, що буде завтра.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо ти даремний, немає сенсу щось робити" - Кучук може залишити "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути