неділя, 06 травня 2012 18:42

99,9%, що Кучук залишиться в "Арсеналі" - Рабинович

99,9%, що Кучук залишиться в "Арсеналі" - Рабинович
Рабинович впевнений, що Кучук залишиться в "Арсеналі". Фото: newsmoldova.ru

Президент київського "Арсеналу" Вадим Рабинович прокоментував "Сегодня" інформацію російських ЗМІ про можливу появу коуча канонірів Леоніда Кучука біля керма московського "Динамо".

- Кучук, на мій погляд, один з тренерів української Прем'єр-ліги, які реально показали себе, - каже Рабинович. - Відпустити його куди-небудь в сусідні країни було б злочином по відношенню до власного клубу. Тому, запевняю вас, якщо все буде добре, Кучук залишиться в "Арсеналі".

- Ви самі в цьому впевнені?

- Сто відсотків! Взагалі, давайте я скажу - 99,9%. Поясню вам, чому. У світі, коли людина говорить - сто відсотків, на небі спрацьовує щось таке... Тому - 99,9%. Кучук приходив до нас не на рік і не як варяг. Він приходив у свій клуб, який будується на довгі роки. Дійсно, і до мене зверталися... Я знаю ці розмови. Тренером цікавляться в Росії. Але, повірте мені, він залишиться у нас, чого б мені це не коштувало.

Нагадаємо, раніше сам Леонід Кучук сказав, що йому нічого не відомо про інтерес до його персони представників московського "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «99,9%, що Кучук залишиться в "Арсеналі" - Рабинович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути