неділя, 04 листопада 2012 18:09

Гол Громова приніс перемогу "Ворсклі" над "Арсеналом"

Гол Громова приніс перемогу "Ворсклі" над "Арсеналом"
Артем Громов забив єдиний м'яч у зустрічі ФОТО: time-football.com

Полтавська "Ворскла" з мінімальним рахунком 1:0 обіграла київський "Арсенал" у матчі 14-го туру української прем'єр-ліги, повідомляє "Чемпионат.com".

Вже на шостій хвилині зустрічі "каноніри" мали шанс вийти вперед у рахунку. Ковпак, вискочивши один на один, пробив у Долганського, а на добиванні Кобахідзе не потрапив в порожній кут воріт. На 14-й хвилині "Ворскла" гідно відповіла гостям. Навіс у штрафний майданчик "Арсеналу" закінчився ударом Громова у поперечину воріт киян.

На 30-й хвилині каркас воріт виручив вже воротаря "Ворскли" Долганського. Навіс з флангу і удар головою Ковпака прийшовся в поперечину воріт господарів поля. Єдиний гол був забитий в середині другого тайму після провалу оборони "Арсеналу". З ударом головою Чеснакова воротар "Арсеналу" впорався, але на добиванні першим був Громов, гол якого і став переможним у цьому матчі.

"Матч був напруженим для обох команд. Що сподобалося, так це розуміння гри, як потрібно було вести матч. Це був один з найкращих наших матчів у чемпіонаті по виконанню.

Пропустили гол у прикрій атаці, коли від кутового прапорця пішла передача, не встигли перелаштуватися в захисті і отримали гол. Що робити - це футбол. Звинуватити футболістів в небажанні або невмінні грати у футбол я не можу.

Поле було важким, в'язким, мокрим і повільним. Що робити, такі умови. Виню сам себе, що не зміг все донести і пояснити гравцям", - сказав головний тренер київського "Арсеналу" Леонід Кучук в ефірі телеканалу "Футбол".

Чемпіонат України

14-й тур

Ворскла - Арсенал К 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - 71 Громов.

Ворскла - Долганський, Селін, Сапай, Чеснаков, Ткачук, Маркоскі (Скляр, 62), Краснопьоров, Кривошеєнко (Будник, 74), Громов, Даллку, Безус (Пєсков, 87).

Арсенал К - Паньків, Польовий, Гітченко, Рафаель, Леандро, Кобахідзе, Флореску, Валяєв, Адійя (Міколюнас, 77), Шацьких, Ковпак (Гоменюк, 70).

Попередження: Краснопьоров (26), Гітченко (39), Сапай (47), Леандро (56), Польовий (85), Скляр (90).

Зараз ви читаєте новину «Гол Громова приніс перемогу "Ворсклі" над "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути