субота, 27 жовтня 2012 10:41

"Арсенал" і "Волинь" не виявили переможця

"Арсенал" і "Волинь" не виявили переможця
"Арсенал" і "Волинь" обмінялися голами наприкінці матчу ФОТО: fcarsenal.com.ua

Київський "Арсенал" вдома зіграв внічию з луцькою "Волинню" з рахунком 1:1 в матчі 13-го туру української прем'єр-ліги.

Обидва м'ячі були забиті за 10 хвилин до фінального свистка, коли всі вже чекали "сухої" нічиї. Спочатку рахунок відкрили "каноніри": Леандро зі своєї половини довгою передачею відправив у прорив Адійя, який дотиком проштовхнув м'яч у кут повз Литовченка.

Однак лучанам вдалося відігратися буквально через п'ять хвилин через помилки оборони "Арсеналу", які невдало спробувала створити штучний офсайд. Сімінін навісив з правого флангу, а Овонікоко головою вразив ворота Боровика.

"Більшу частину матчу ми володіли перевагою, суперник намагався контратакувати. Ми з цим справлялися, змогли забити хороший м'яч.

В атаці, коли пропустили, ми допустили чисто позиційну помилку. Один гравець засидівся, другий - не зустрів. Гра, в принципі, будується з помилок, якихось непорозумінь. Все по справі.

Гра як гра: суперник намагається вивчати нас, ми вивчаємо суперника. Сьогодні так і вийшло: ми використали помилку суперника, він - нашу", - цитує головного тренера київського "Арсеналу" Леоніда Кучука football.ua.

Україна. Прем'єр-ліга

13-й тур

Арсенал К (Київ) - Волинь (Луцьк) - 1:1

Голи: Адійя, 81 (1:0); Овонікоко, 86 (1:1).

Арсенал К - Боровик, Польовий, Гітченко, Матуку, Міколюнас (Квансей, 89), Леандро, Кобахідзе (Адійя, 67), Флореску, Валяєв, Шацьких, Ковпак (Старгородський, 80).

Волинь - Литовченко, Шандрук, Масло, Шиков, Насонов, Аржанов, Бікфалві, Ізворану (Герасимюк, 57), Сімінін, Суботіч (Овонікоко, 46), Савич (Павлов, 90).

Попередження: Матуку, 36.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" і "Волинь" не виявили переможця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути