Ексклюзиви
четвер, 28 січня 2010 17:27

Адріан Муту знову попався на заборонених речовинах

Адріан Муту знову попався на заборонених речовинах

Нападник збірної Румунії та італійського клубу "Фіорентина" Адріан Муту попався на вживанні допінгу, повідомляє Associated Press.

Позитивний результат дала допінг-проба, взята у нього після матчу чемпіонату Італії проти "Барі", що відбувся 10 січня 2010 року. Яку речовину виявили в організмі Муту, не уточнюється.

Інформація про те, що 31-річний румунський футболіст попався на вживанні допінгу, надійшла з Олімпійського комітету Італії (CONI). Інших подробиць, які стосуються цієї справи, поки немає.

У жовтні 2004 року Муту, який в той час виступав за лондонський "Челсі", був викритий у вживанні кокаїну. Тоді форвард отримав семимісячну дискваліфікацію і був звільнений з "Челсі".

Крім того, англійський клуб зажадав від Муту грошової компенсації в розмірі 17 мільйонів євро. Ця сума була розрахована виходячи в тому числі і з трансферної вартості гравця (у 2003 році "Челсі" заплатив за нього 15,8 мільйона фунтів стерлінгів). Справа Муту і "Челсі" до цього часу розглядається в різних судових інстанціях.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Адріан Муту знову попався на заборонених речовинах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути