Ексклюзиви
вівторок, 13 жовтня 2009 10:38

Румунський форвард Муту може перейти в "Зеніт"

Румунський форвард Муту може перейти в "Зеніт"

Пітерський футбольний клуб "Зеніт" зацікавився форвардом італійської "Фіорентини" і збірної Румунії Адріаном Муту. Про це пише румунське видання Libertatea.

Муту був відрахований з національної команди її головним тренером Разваном Луческу після матчу зі збірною Сербії, повідомляє італійський сайт Calciomercato.com.

За словами агента Муту Віктора Бекалі, його клієнт може перейти в "Зеніт" у січні 2010 року. Бекалі відзначив, що пітерський клуб запропонував Муту дуже гарні умови. За інформацією Libertatea, мова йде про трирічний контракт із зарплатою 5,5 мільйона євро на рік.

Іншим претендентом на Муту ЗМІ називають турецький "Фенербахче". У чемпіонаті Італії сезону-2009/10 Муту провів чотири матчі і забив один гол. Трансферна вартість форварда, за оцінкою сайту transfermarkt.de, становить 25 мільйонів євро.

Як відзначає Calciomercato, за кілька днів до матчу з Сербією Муту був помічений в нічному клубі, і після поразки в цій грі з рахунком 0:5 Луческу вирішив більше не викликати форварда в збірну. Генеральний менеджер румунської команди Іонут Лупеску підкреслив, що Муту проявив неповагу до збірної. За словами Лупеску, своєю поведінкою нападаючий показав, що національна команда не є його пріоритетом.

Збірна Румунії провалила відбірний турнір чемпіонату світу 2010 року. У дев"яти матчах румуни набрали лише дев"ять очок і займають передостаннє, п"яте місце у своїй групі, випереджаючи лише збірну Фарерських островів.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Румунський форвард Муту може перейти в "Зеніт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути