субота, 05 вересня 2009 17:53

Муту спробує домовитись з Абрамовичем з приводу 14,6 млн фунтів

Муту спробує домовитись з Абрамовичем з приводу 14,6 млн фунтів

Нападаючий збірної Румунії та італійської "Фіорентіни" Адріан Муту має намір домовитися з власником "Челсі" Романом Абрамовичем з питання виплати лондонському клубу компенсації за дострокове розірвання контракту.

У 2004 році Муту було викрито у вживанні наркотиків, і "Челсі" розірвав з ним контракт. Міжнародний арбітражний суд ухвалив, що саме румунський футболіст винен у розриві контракту, і зобов"язав його заплатити компенсацію в 14,6 мільйона фунтів.

"У мене просто немає таких грошей. Я спробую домовитися з власником "Челсі" Романом Абрамовичем, але це буде нелегко. Навіть якщо порахувати, скільки я заробив з тієї миті, як став професійним футболістом, і припустити, що нічого не витратив з цих грошей, то все одно не набереться потрібної суми", - цитує Муту Football Italia.

"Фіорентіна" має намір надати своєму футболісту допомогу в переговорах з "Челсі". Агент гравця Віктор Бекалі підкреслив, що вже зв"язувався з представниками "Челсі", які "не хочуть бачити, щоб Адріан через цю історію завершив кар"єру". "Сподіваємося, що вирішимо ситуацію взаємним задоволенням усіх сторін", - відзначив Бекалі.

LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Муту спробує домовитись з Абрамовичем з приводу 14,6 млн фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути