неділя, 16 серпня 2009 14:07

Профспілка футболістів допоможе Муту оскаржити штраф

Профспілка футболістів допоможе Муту оскаржити штраф

Румунський форвард Адріан Муту, якого спортивний арбітражний суд зобов"язав виплатити лондонському "Челсі" більше 17 мільйонів доларів за порушення контрактних зобов"язань, назвав це рішення абсолютно несправедливим і заявив, що має намір підключити до розгляду своєї справі профспілку футболістів.

"Думаю, що наша битва ще не закінчена. Два перші дні після оголошення вердикту я відчував себе морально спустошеним, але потім завдяки підтримці клубу, колег і вболівальників перевів свою лють у русло тренувань і тепер випліскую її на полі.

Я переконаний, що рішення суду абсолютно несправедливе, тому мої юристи продовжують займатися справою, і я їм вірю. Зараз ми маємо намір підключити до вирішення питання профспілку гравців, адже подібне рішення може стати небезпечним прецедентом для всіх футболістів", - цитує румунського нападаючого ТК "Спорт" з посиланням на Corriere dello Sport.

Таке суворе покарання на гравця збірної Румунії було накладене за те, що в 2005 році він був відрахований з "Челсі" за вживання кокаїну і дискваліфікований на сім місяців, але ще до закінчення цього терміну перейшов до туринського "Ювентуса".

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Профспілка футболістів допоможе Муту оскаржити штраф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути