неділя, 17 травня 2009 12:58

"Зеніт" дає за Муту €13 млн

"Зеніт" дає за Муту €13 млн

За інформацією румунського видання ProSport, представники пітерського "Зеніту" відвідають матч 36-го туру італійської Серії А, в якому "Фіорентина" зіграє у Флоренції з "Сампдорією", щоб проглянути румунського форварда "фіалок" Адріана Муту. Російський клуб готовий запропонувати за нападаючого 13 мільйонів євро.

Спортивний директор "Фіорентини" Пантаєло Корвіно не унеможливлює продажу гравця, який може непогано допомогти команді з фінансового погляду. Окрім "Зеніта" Муту цікавляться німецькі "Вольфсбург" і "Баварія" та український "Шахтар".

Довідка "Gazeta.ua"

Адріан Муту (рум. Adrian Mutu) - румунський футболіст, нападаючий. Гравець клубу Серії А "Фіорентина" і збірної Румунії. У 2004 році на Муту була накладена дискваліфікація за вживання кокаїну. В середині 2005 року повернувся у футбол, відіграв один сезон в "Ювентусі" і перейшов у Фіорентину. Вважається одним з найкращих футболістів Румунії XXI століття.

У березні 2008 року Адріан вирішив стати головним героєм нового румунського реаліті-шоу. Він погодився брати участь в новому телевізійному проекті під назвою "Феномен". Темою шоу є повсякденне життя Муту. За гравцем "Фіорентини" постійно слідкують 12 операторів і знімають кожен його рух.

За матеріалами sovsport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" дає за Муту €13 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути