субота, 04 квітня 2009 14:24

"Фіорентина" на половину зменшила своїм гравцям зарплату

"Фіорентина" на половину зменшила своїм гравцям зарплату

Італійський клуб в умовах фінансової кризи вирішив не дратувати уболівальників мільйонними гонорарами своїх гравців і зменшив їх рівно на половину.

У випадку з "скуадрою віолою" мова йде про сотні тисяч доларів місячної економії, адже заробітну плату того ж Андіано Муту можна порівняти хіба що з доходами гравців київського "Динамо" або донецького "Шахтаря". Сам факт економії не свідчить про тяжке становище одного з лідерів Серії "А" - це просто одностайне рішення керівництва клубу, обумовлено непростим становищем всього італійського народу.

Вони просто зобов"язані урізувати свою зарплату на половину.

Ось такі слова президента клубу Дієго Делла Валле, напевно, добре потріпають нерви гравцям "фіалок": "Прийшов час зробити сигнал суспільству. Гравці повинні відправити "месидж" солідарності з народом шляхом скороченням своїх зарплат на 50% відсотків. Вони так багато заробляють, що просто зобов"язані урізувати свою зарплату на половину. Я думаю, вони не дуже турбуватимуться.

Футбол - це не світ інопланетян. Багато людей не можуть нормально харчуватися під кінець місяця, але все одно відшукують останню копійку на квиток на стадіон. От чому ми повинні віддати належне нинішній економічній ситуації і дати зрозуміти, що спорт близький до народу".

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Фіорентина" на половину зменшила своїм гравцям зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути