середа, 06 травня 2009 08:42

"Шахтар" готується викупити Адріана Муту

"Шахтар" готується викупити Адріана Муту

Донецький "Шахтар" пильно стежить за нападаючим італійської "Фіорентини" і збірної Румунії Адріаном Муту. 30-річний форвард міг залишити Флоренцію ще минулого літа, але у результаті залишився в команді. Зараз же розмови про перехід розпалюються з новою силою.

На Муту також претендує німецький "Вольфсбург"

Румунські джерела стверджують, що на Муту також претендує німецький "Вольфсбург". "Шахтар" же, за словами видання, направить у "Фіорентину" серйозну пропозицію по румунові вже наступного місяця.

Тим часом, в арбітражному Спортивному суді Лозанни розглядатиметься справа між Адріаном Муту і лондонським "Челсі". ФІФА зобов"язала Муту виплатити англійцям штраф в 17 мільйонів євро - за те, що в жовтні 2004-го Муту попався на вживанні кокаїну, що привело до семимісячної дискваліфікації і розірвання контракту. Адвокати Муту збираються відмінити вирок ФІФА.

Довідка "Gazeta.ua"

Адріан Муту (рум. Adrian Mutu) - румунський футболіст, нападаючий. Гравець клубу Серії А "Фіорентина" і збірної Румунії. У 2004 році на Муту була накладена дискваліфікація за вживання кокаїну. В середині 2005 року повернувся у футбол, відіграв один сезон в "Ювентусі" і перейшов у Фіорентину. Вважається одним з найкращих футболістів Румунії XXI століття.

У березні 2008 року Адріан вирішив стати головним героєм нового румунського реаліті-шоу. Він погодився брати участь в новому телевізійному проекті під назвою "Феномен". Темою шоу є повсякденне життя Муту. За гравцем "Фіорентини" постійно слідкують 12 операторів і знімають кожен його рух.

За матеріалами terrikon, tribalfootball.com

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" готується викупити Адріана Муту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути