четвер, 30 червня 2011 13:27

"Я говорив, щоб Ігор залишив "Динамо"? Це нонсенс" - Ярославський

"Я говорив, щоб Ігор залишив "Динамо"? Це нонсенс" - Ярославський

Власник "Металіста" Олександр Ярославський на шляху до вирішення всіх проблем із президентом ФФУ Григорієм Суркісом. А з Ігорем підтримує рівні стосунки. Про це босс харківського клубу заявив, коментуючи Gazeta.ua інформацію про те, що у нього більше немає конфлікту з братами Суркісами.

- Сьогодні наша країна приймає Євро,- говорить Олександр Владленович. - Матчі будуть проходити в Харкові, Києві, Львові, Донецьку. І для того, щоб не впасти обличчям в бруд, всі ми повинні займатися як спільною справою, так і кожен своїм клубом. І вічні спекуляції з приводу скандалів взагалі нікому не потрібні, а зараз тим більше. Я тому й Інтернет останнім часом рідко читаю.

- Які у Вас зараз стосунки з братами Суркісами?

- З Григорієм я зустрічався, ми на шляху до вирішення всіх наших проблем. Висловив йому своє позитивну думку з приводу запрошення Колліни. З його приїздом питання суддівства я б зняв.

- А Суркіс-молодший?

- З Ігорем у нас рівні стосунки. Основним каменем спотикання було, є і буде питання впливу на результати в чемпіонаті. Один виграв - інший програв, відповідно хтось щасливий, а хтось ні.

- В інтерв'ю російському "Футболу" Ви заявили, що "Металіст" стане третьою силою, коли "Суркіс перестане бути президентом української футбольної федерації або його брат не буде більше президентом "Динамо"...

- Це взагалі нонсенс. Я такого не говорив. Можливо, мене не так зрозуміли. Якщо теоретично припустити першу половину, що в мене могли бути питання до федерації, то друга - абсолютно алогічна. Причому тут Ігор перестане бути президентом "Динамо" до моїх претензій ФФУ? Він може бути президентом "Динамо", "Манчестер Юнайтед", будь-якого іншого клубу. І я до цього не маю жодного стосунку.

Зараз ви читаєте новину «"Я говорив, щоб Ігор залишив "Динамо"? Це нонсенс" - Ярославський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути