вівторок, 21 червня 2011 10:26

Ярославський не бачить гідних українських футболістів

Ярославський не бачить гідних українських футболістів

Слідом за "Динамо", "Шахтарем" і "Дніпром" у топ-стрічку трансферних новин потрапив п'ятиразовий бронзовий призер українських чемпіонатів "Металіст".

Президент і власник клубу Олександр Ярославський прокоментував повідомлення про інтерес харківського клубу до двох аргентинських гравців - Хуана Мануеля Торреса і Хонатана Майдани.

"По обом гравцям ми ведемо роботу, але покупка - це коли підписані контракти, то чого ще немає." Рівер Плейт "не повністю розрахувався з "Металістом"- аргентинці нам винні гроші. З приводу заборгованості ми подали скаргу до ФІФА на "Рівер Плейт". Чекаємо відповіді. Ні в якому разі ми б не брали непотрібного гравця. Домовимося про Майдану - буде він. Якщо ні, то на ньому світ клином не зійшовся.

Що стосується Торреса, то обговорювати деталі не бачу сенсу. Коли підпишемо контракт, презентуємо гравця. Головне, що ми обов'язково купимо опорного півзахисника і центрального захисника, а прізвища визначаться в процесі роботи на трансферному ринку", - сказав власник "Металіста".

ЧИТАЙТЕ НА ТЕМУ: "Скільки б дав за Кассано? Чим менше, тим краще" - Ярославський

Крім того, Ярославський розповів про своє бачення телевізійного пулу трансляцій УПЛ.

"Мене цікавить тільки те, скільки я буду отримувати за телевізійні права на трансляцію ігор "Металіста", так як телеканалами я не володію. У Росії телевізійний пул коштує близько $ 70 мільйонів. Звичайно там команди дорожче, так що наш пул, на мою думку, повинен коштувати в половину дешевше - 25-35 мільйонів. В Англії пул коштує півтора мільярди фунтів, але там і команди мають дуже високу вартість. На Україні є команди, які коштують 100 мільйонів і навіть більше. При цьому наш пул не може коштувати два мільйони доларів, як було. Це смішно", - заявив Ярославський.

Так само Ярославський пояснив, чому "Металіст" не проявляє інтересу до українських гравців.

"Не бачу гідних українців. Судячи з виступів головної та молодіжної збірних України, нам варто почекати з покупкою співвітчизників. Немає якісних гравців. Ціна тут вторинна", - вважає президент клубу.

ЧИТАЙТЕ НА ТЕМУ: Ярославський витратив на двох футболістів 15 мільйонів євро

Раніше головний тренер харківського клубу Мирон Маркевич невтішно відгукнувся про українських гравців, заявивши, що молоді футболісти нічого із себе не уявляють.

Крім Торреса і Майдани "Металіст" можуть посилити бразильський форвард "Сан-Пауло" Дагоберто і ще один бразилець Жажа Коельо, який раніше вже виступав за харківську команду.

Зараз ви читаєте новину «Ярославський не бачить гідних українських футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути