пʼятниця, 17 грудня 2010 18:52

"Металісту" потрібні топ-гравці, ми за ціною не постоїмо" - Ярославський

"Металісту" потрібні топ-гравці, ми за ціною не постоїмо" - Ярославський

Президент харківського "Металіста" Олександр Ярославський обіцяє серйозне кадрове підсилення команди. Про це він заявив сьогодні після жеребкування матчів 1 / 16 фіналу Ліги Європи.

"Металіст" узимку буде посилюватися, і ми постараємося домогтися позитивного результату. У нас є позиції, на які потрібні нові виконавці. Це і середина, і напад, також думаємо про центрального захисника. Питання тепер лише в селекційній службі. Євген Красніков цілодобово займається пошуком гравців. Нам потрібні топ-гравці, ми за ціною не постоїмо", - сказав Ярославський, якого цитує офіційний сайт "Металіста".

Нагадаємо, сьогодні відбулося жеребкування матчів 1 / 16 фіналу Ліги Європи. Згідно з її результатами харківський "Металіст" зіграє з леверкузенським "Байєром", а київське "Динамо" зі стамбульським "Бешикташем".

Нагадаємо, що "аспіринові" на стадії кваліфікації Ліги Європи двічі переграли володаря Кубка України сімферопольську "Таврію". "Байєр", виступаючи в групі В, без поразок пройшов груповий турнір, залишивши за бортом турніру першого переможця Ліги Європи - мадридський "Атлетіко".

Перший матч пройде 17 лютого в Харкові, звітний поєдинок - 24 лютого в Леверкузені.

Сьогодні також відбулося жеребкування матчів 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів-2010/2011. У суперники донецькому "Шахтареві" випала італійська "Рома".

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Металісту" потрібні топ-гравці, ми за ціною не постоїмо" - Ярославський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути