неділя, 02 червня 2013 14:33

"Я абсолютно все знаю про збірну України" - Фолькер Фінке

"Я абсолютно все знаю про збірну України" - Фолькер Фінке
Фолькер Фінке 17 років тренував "Фрайбург". Це рекорд Німеччини ФОТО: Gazeta.ua

Наставник національної збірної Камеруну добре знайомий з командою України. Про це Фолькер Фінке розповів журналістам на прес-конференції напередодні товариського матчу з українцями.

"Перш за все хочу подякувати за гарний прийом, - каже Фінке. - Нас тут чудово зустріли і забезпечили хорошими умовами для тренування. Ми почуваємося у Києві дуже комфортно і маємо все необхідне, щоб підготуватися до гри. Перше тренування ми провели у четвер. Всього у нас було три заняття. Ми всім дуже задоволені.

Хотів би відразу заспокоїти пресу та вболівальників. Було багато розмов про наш неоптимальний склад і відсутність провідних виконавців. Незважаючи на всі побоювання наша команда представлена обоймою з 19 футболістів. Все нормально. Не потрібно хвилюватися.

Тільки 10 днів тому назад я дізнався, що супроводжуватиму збірну Камеруну у ролі тренера. Матч проти України це певний виклик для нас. У мене буде нагода ближче познайомитися з моїми підопічними, тому я з нетерпінням очікую поєдинку.

Якщо ви мене запитаєте, що я знаю про збірну України, то я можу сказати, що мені відомо про суперника абсолютно все. Команда вдало провела останні матчі і має гарні позиції у боротьбі за путівку на ЧС-2014.

Як ми будемо діяти проти України? Наша гра не буде побудована суто на захисті чи атаці. Потрібно шукати золоту середину. Хочемо, щоб ця гра чогось нас навчила. Також нам важливо показати гарний результат.

Ето'О? У нас нема вибору. У Самуеля важлива гра у Росії і з цим нічого не вдієш. Але збірна Камеруну — це не лише Ето'О. Ніколя Н'Кулу, не зважаючи на свій молодий вік, є провідним гравцем французького "Марселя". Він наш віце-капітан" — каже Фінке.

Н'Кулу прийшов на прес-конференцію разом зі своїм наставником.

"Посада капітана збірної Камеруну дуже важлива для мене. Я буду старатися виконати свої обов'язки на відмінно. Для мене велика честь виступати за свою національну команду. Я розумію всю відповідальність капітанської пов'язки. Ми очікуємо цікавого матчу", - сказав 23-річний захисник.

Нагадаємо, товариський матч Україна — Камерун відбудеться 2 червня на "Олімпійському". Початок матчу о 21:00. Gazeta.ua проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «"Я абсолютно все знаю про збірну України" - Фолькер Фінке». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути