середа, 29 травня 2013 13:43

Збірна України розпочала підготовку до Камеруну та Чорногорії без Тимощука

Збірна України розпочала підготовку до Камеруну та Чорногорії без Тимощука
Сьогодні Михайло Фоменко проведе прес-конференцію ФОТО: ffu.org.ua

Сьогодні національна збірна України збереться у готельному комплексі "Платіум", розташованому в селищі Козин під Києвом, і почне підготовку до двох своїх чергових поєдинків - до товариської зустрічі з Камеруном (2 червня, Київ) і відбірного матчу ЧС-2014 з Чорногорією (7 червня, Подгориця).

Нагадаємо, до лав української збірної для підготовки до згаданих поєдинків був викликаний 31 футболіст, але вже точно відомо, що нападник харківського "Металіста" Марко Девіч через травму в розташування національної команди не приїде. Не встигли відновитися від пошкоджень півзахисники київського "Динамо" Роман Безус та Денис Гармаш - їх приїзд до збірної України також малоймовірний. Крім того, незрозуміло, в якій мірі зможе допомогти головній команді країни ще один представник "Динамо", Євген Селін, - у недільному поєдинку із запорізьким "Металургом" він попросив заміну і, помітно кульгаючи, залишив поле.

Нарешті, із запізненням прибуде до табору збірної України півзахисник мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук, який поки знаходиться в розташуванні свого клубу і готується до фіналу Кубка Німеччини проти "Штутгарта", який відбудеться в цю суботу, 1-го червня. Це означає, що до партнерів по національній команді футболіст приєднається лише в неділю, в день гри зі збірною Камеруну. Виходячи з цього, можна припустити, що тренерський штаб збірної України не розраховуватиме на Тимощука в поєдинку з африканською командою.

Список гравців, викликаних для підготовки до матчів з Камеруном і Чорногорією (без урахування Девіча):

Воротарі: Андрій П'ятов ("Шахтар"), Максим Коваль ("Динамо"), Рустам Худжамов ("Іллічівець").

Захисники: В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі - "Шахтар"), Євген Хачеріді, Євген Селін (обидва - "Динамо"), Віталій Мандзюк, Артем Федецький (обидва - "Дніпро"), Богдан Бутко ("Іллічівець" ).

Півзахисники: Олег Гусєв, Денис Гармаш, Андрій Ярмоленко, Роман Безус, (всі - "Динамо"), Андрій Богданов ("Арсенал"), Євген Коноплянка, Руслан Ротань, Денис Олійник, Сергій Кравченко (усі - "Дніпро"), Микола Морозюк ("Металург" Д), Тарас Степаненко, Дмитро Гречишкін (обидва - "Шахтар"), Едмар ("Металіст"), Анатолій Тимощук ("Баварія", Німеччина), Денис Дедечко ("Кривбас").

Нападники: Євген Селезньов, Роман Зозуля (обидва - "Дніпро"), Володимир Гоменюк ("Арсенал"), Олександр Ковпак ("Севастополь").

Зараз ви читаєте новину «Збірна України розпочала підготовку до Камеруну та Чорногорії без Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути