четвер, 23 травня 2013 08:50

Збірна Камеруну прилетить в Україну зірковим складом на чолі з Ето'о

Збірна Камеруну прилетить в Україну зірковим складом на чолі з Ето'о
Камерунці замовили 11 піц у роздягальню ФОТО: fc-anji.ru

Збірна Камеруну прилетить до Києва 30 травня у своєму найсильнішому складі на чолі з Самюелем Ето'о. Жити команда буде в одному з п'ятизіркових готелів у центрі міста. 1 червня у них заплановане тренування на "Олімпійському".

Райдер камерунців не без несподіванок. Як стало відомо, гості замовили 11 піц прямо в роздягальню. Причому доставити їх мають за 10 хвилин до кінця матчу з Україною 2 червня (квитки від 15 до 200 грн).

У Київ збірна Камеруну прилітає в найсильнішому складі.

Голкіпери: Саммі Нджок ("Анталяспор" Туреччина), Шарль Ітандьє ("ПАОК" Греція), Феджу Максим Луак ("Котонспорт" Камерун)

Захисники: Ніом Алан Ромео ("Гранада" Іспанія), Н'Кулу Ніколя ("Марсель" Франція), Бедімо Анрі ("Монпельє" Франція), Ассу-Екотто Бенуа ("Тоттенхем" Англія), Ангбва Бенуа Крістіан ("Крилья Совєтов" Росія), Кана-Біїк Жан-Армель ("Ренн" Франція), Нукнеу Дані ("Галатасарай", Туреччина), Шеджу Оурельєн ("Лілль" Франція)

Півзахисники: Лое Рауль Седрік ("Осасуна" Іспанія), Ейонг Ено ("Аякс" Голландія), Сонг Александр ("Барселона" Іспанія), Абубакар Венсан ("Валансьєн" Франція), Матіп Жоель ("Шальке-04" Німеччина), Мбіа Стефан ("Куїнз Парк Рейнжерс" Англія), Жан Макун ("Ренн" Франція), Метью Андонгчо Мбута ("Сіріанска" Швеція), Ндьенг Марсель ("Герта" Німеччина)

Нападники: Муканджо Бенджамін ("Нансі" Франція), Квеуке Леонард ("Спарта" Чехія), Фабріс Олінг ("Малага" Іспанія), Самюель Ето'О ("Анжі" Росія), Пол Ало'о Ефулу ("Нансі" Франція).

Трансляція матчів Україна-Камерун 2 червня та Чорногорія-Україна 7 червня відбудеться на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Збірна Камеруну прилетить в Україну зірковим складом на чолі з Ето'о». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути