вівторок, 23 квітня 2013 15:03

Збірна України зіграє з Камеруном у Києві - офіційно

Збірна України зіграє з Камеруном у Києві - офіційно
Матч Україна - Камерун відбудеться 2 червня ФОТО: ffu.org.ua

2 червня національна команда України, в рамках підготовки до відбірного матчу Чемпіонату світу - 2014 проти збірної Чорногорії, проведе контрольний поєдинок проти команди Камеруну. Відповідний контракт підписано федераціями обох країн.

Зустріч відбудеться у Києві, на НСК "Олімпійський" (початок - о 21.00). Збірна Камеруну в зірковому складі прибуде до Києва 30 травня, а після гри з українцями вирушить у Того, на свій матч відбору до ЧС-2014.

Трансляція матчу Україна-Камерун (2 червня о 21.00) відбудеться на телеканалі "Інтер", повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Раніше повідомлялося, що матч може не відбутися, оскільки він економічно невигідний ФФУ, яка повинна буде заплатити 150 тисяч євро Федерації футболу Камеруну.

Нагадаємо, збірна України 7 червня зіграє матч кваліфікації до чемпіонату світу-2014 проти команди Чорногорії. Перед цим підопічні Михайла Фоменка проведуть 10-денний збір, в рамках якого і відбудеться матч з Камеруном.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграє з Камеруном у Києві - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути