четвер, 11 квітня 2013 16:19

Матчі збірної України показуватиме канал Ахметова

Матчі збірної України показуватиме канал Ахметова
"Відбіркові цикли до Євро-2016 і ЧС-2018 збірна України "проживе" на каналі "Україна" - Денисов ФОТО: donbass-arena.com

З осені 2014-го року матчі національної команди буде показувати телеканал "Україна". Про це розповів директор "Футболу" та "Футболу+" Олександр Денисов.

"Дійсно, підписано велику, глобальну угоду з УЄФА. Це перший такого роду контракт в нашій історії. Він означає наступне: відбіркові цикли до Євро-2016 і ЧС-2018 збірна України "проживе", проведе у новому домі під назвою канал "Україна". Будемо сподіватися, тут у неї все вийде, це буде для неї корисна, фартова співдружність.

Це ще не все: разом з матчами збірної України в угоду з УЄФА увійшов величезний пакет матчів всіх європейських збірних. Це означає, що на каналах "Футбол" та "Футбол +" наші телеглядачі у прямому ефірі побачать всі поєдинки Франції, Іспанії, Італії, Англії, Росії, Німеччини.

УЄФА йде на радикальний крок - тепер відбіркові матчі буде зручніше дивитися з точки зору телевізійного показу. УЄФА презентує "тиждень футболу" - відбіркові матчі починатимуться в четвер і закінчуватимуться у вівторок. Телеглядачі зможуть спостерігати матчі всіх збірних. У тому числі, фіксується і час показу: у четвер / п'ятницю і понеділок / вівторок матчі починатимуться о 21:45 за київським часом, а в суботу / неділю додасться ще один тимчасовий слот - 19:00.

C урахуванням того, що в нашій медіагрупі три канали, ми зможемо запропонувати глядачеві величезну кількість матчів у прямому ефірі," - підсумував Денисов в інтерв'ю програмі "Футбол News".

Крім того, до матчів збірної України у кваліфікації на Євро-2016 і на ЧС-2018 група спортивних каналів "Футбол" та "Футбол +" випустить спеціальні тематичні програми, багатогодинні марафони, присвячені цим поєдинкам.

Зараз ви читаєте новину «Матчі збірної України показуватиме канал Ахметова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути