понеділок, 09 липня 2012 15:46

Олександр Денисов став заслуженим журналістом України

Олександр Денисов став заслуженим журналістом України
Янукович оцінив працю Денисова. Фото: mediananny.com

Глава телеканалу "Футбол", а також незмінний ведучий програми "Футбольний уїк-енд" на ТРК Україна Олександр Денисов нагороджений президентом країни почесним званням Заслужений журналіст України.

Почесне звання Денисову присвоєно Указом президента № 435/2012 "Про відзначення державними нагородами України" за значний особистий внесок у підготовку та проведення в Україні фінальної частини Євро-2012, повідомляє прес-служба ТРК Україна.

Також в тексті повідомлення робиться особливий акцент на "високому професіоналізмі" телеведучого, який під час Євро-2012 працював на шоу "Великий футбол" разом з Ірішею Блохіною.

Разом з Денисовим аналогічної нагороди удостоївся телекоментатор Віктор Вацко. Співведуча ж Денисова державними нагородами відзначена не була.

Зазначимо, що це не перша державна нагорода Олександра Денисова.

У 2011 році директор каналу Футбол і ведучий Футбольного уїкенду був також відзначений почесною грамотою Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку фізичної культури і спорту, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Денисов став заслуженим журналістом України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути