вівторок, 07 вересня 2010 14:26

"Шахтар" у Лізі чемпіонів транслюватиме ТРК "Україна"

"Шахтар" у Лізі чемпіонів транслюватиме ТРК "Україна"

Матчі "Шахтаря" в Лізі чемпіонів - 2010/2011 телеглядачі зможуть побачити у прямому ефірі на телеканалі "Україна". Про це прес-службі "гірників" повідомив продюсер спортивних проектів каналу "Україна", директор телеканалу "Футбол" Олександр Денисов, розповівши про сюрпризи, які телеглядачам готує творча група телеканалу.

"Ми покажемо "Шахтар" у Лізі чемпіонів цього сезону. Можу це підтвердити з усією впевненістю, - розповів Олександр Денисов. - Більше того, крім безпосередньо самого матчу буде ще й післяматчева студія під традиційною назвою "Ніч Ліги чемпіонів". Наші гості та експерти будуть розбирати фрагменти гри. Так що, думаю, має бути цікаво і на полі, і після фінального свистка."

За словами Олександра, цілком можливо, що "лігочемпіонівські" матчі "гірників" будуть транслювати в записі телеканал "Футбол".

"Зараз йде мова про те, щоб цей блок, до складу якого входить сам матч і програма "Ніч Ліги чемпіонів", на наступний день могли подивитися на телеканалі "Футбол" телеглядачі, яким напередодні не вдалося це зробити в прямому ефірі каналу "Україна" . Це питання сьогоднішнього дня," - пояснив директор ТК "Футбол".

Нагадаємо, що "Шахтар" стартує в найпрестижнішому європейському турнірі 15 вересня. Домашній матч "гірників" з сербським "Партизаном" розпочнеться о 21:45. А телеглядачі зможуть побачити цей поєдинок на каналі "Україна".

Крім того, телеканал "Футбол" у прямому ефірі покаже жеребкування 1 / 16 фіналу Кубка України. Початок трансляції - 8 вересня о 11:50.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" у Лізі чемпіонів транслюватиме ТРК "Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути