Ексклюзиви
неділя, 02 червня 2013 13:37

Скільки кілометрів до Донецька? - наставник збірної Камеруну виділив Гусєва та Ярмоленка
15

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Товариський матч збірної України проти Камеруну стане дебютним для наставника гостей Фолькера Фінке. Німецький фахівець прийняв команду минулого тижня.

У суботу Фінке провів традиційну передматчеву прес-конференцію на "Олімпійському". Наставник прийшов до журналістів у супроводі захисника французького "Марселя" Ніколя Н'Кулу за 10 хвилин до початку заходу.

Тренер був одягнений у джинси та жовту футболку з емблемою збірної Камеруну. У руках тримав футляр з окулярами та кілька листків — склад збірної України. Поки присутні чекали на початок прес-конференції, Фінке розважав перекладача. Наставник щось емоційно розповідав дівчині і ближче знайомився з Україною. Перепитував, як правильно вимовляти Дніпропетровськ і прізвища кількох футболістів нашої збірної. З вуст коуча звучало "Гусєв" та "Ярмоленко".

"А скільки кілометрів до Донецька?", - запитав Фінке. Невідомо, чому німця це зацікавило, але почувши відповідь, він здивувався. Жестами показав, що далеченько.

"Насамперед хочу подякувати за гарний прийом. Ми всім дуже задоволені, особливо умовами для тренування. Не всюди таке зустрінеш", - сказав Фінке. Наставник говорив англійською, німецькою та французькою. Був у дуже хорошому настрої. Просив журналістів задавати питання його підопічному.

23-річний футболіст весь час сидів серйозний і дуже зосереджений. Можливо, Н'Кулу налаштовувався на гру з Україною. За відсутності головної зірки Самуеля Ето'о саме Ніколя виведе Камерун на поле з капітанською пов'язкою.

"Буду відповідати коротко, адже ми поспішаємо. Не подумайте, що я не ввічливий, але ми були б дуже раді вчасно повечеряти," - сказав Фінке під кінець прес-конференції. Тренування команда провела на "Олімпійському" зранку, тому відразу після спілкування з пресою тренер і гравець відразу відправилися у готель.

Нагадаємо, товариський матч Україна — Камерун відбудеться 2 червня на "Олімпійському". Початок матчу о 21:00. Gazeta.ua проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Скільки кілометрів до Донецька? - наставник збірної Камеруну виділив Гусєва та Ярмоленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути