середа, 29 травня 2013 21:46

Послуги збірної Камеруну обійшлися ФФУ в 150 тисяч євро

Послуги збірної Камеруну обійшлися ФФУ в 150 тисяч євро
Камерун погодився грати з Україною за 150 тисяч євро. Фото: blogprofootball.ru

Генеральний директор компанії-партнера ФФУ "Україна Футбол Інтернешнл" Володимир Лашкул розповів, на яких умовах вдалося домовитися зі збірною Камеруну щодо матчу проти України і де попередньо заплановані домашні поєдинки синьо-жовтих в нинішньому році

"Зараз усі національні асоціації працюють на перспективу і заздалегідь складають графік ігор на 2014 і 2015 роки. Раніше ми шукали суперників для товариських матчів за місяць або два. Знайти серйозного суперника нам, як правило, не вдавалося. Відносно матчу зі збірною Камеруну, він був нами організований на прохання Михайла Фоменка. Усі європейські збірні відмовилися, бо були зайняті іншими поєдинками. Варіант з Камеруном нам запропонував один з агентів ФІФА - Антоніо Гойкоечеа, який добре розбирається у футболі", - зазначив Володимир Лашкул.

Він розповів, на яких умовах збірна Камеруну погодилася грати з Україною.

"У своїй історії ФФУ платила тільки двом збірним за те, щоб вони приїхали в Україну: Уругваю - 400 тисяч євро, і Камеруну - 150 тисяч євро. Але ми не віддали Камеруну безкоштовно телевізійні права на цей матч, як вони того хотіли. Напевно, сьогодні буде підписаний договір, згідно з яким цей матч зможуть побачити вболівальники на території Камеруну", - зазначив Володимир Лашкул.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Камеруну прилетить в Україну зірковим складом на чолі з Ето'о

Володимир Григорович розповів про плани збірної на 2014 рік.

"У 2014 році всі дати ФІФА будуть зайняті для матчів до Євро-2016 .. Якщо ми не потрапимо до Бразилії, то заповнимо виникли паузи. Ведемо переговори з Португалією, щоб зіграти два матчі - 5 березня зіграти у них в гостях, а в листопаді - вдома. Або навпаки - вже точно не пам'ятаю. Також ведемо переговори з Кот-д'Івуаром. У цьому році в серпні зіграємо проти Ізраїлю ", - сказав він.

Також Володимир Лашкул повідомив, де попередньо заплановані домашні матчі збірної в нинішньому році.

"Це вирішить Виконком федерації, але свої рекомендації ми з головним тренером підготували. Товариський матч з Ізраїлем відбудеться в Києві: або на "Олімпійському", або на "Динамо". Сан-Марино приймемо у Львові. Матч з Англією - в Києві на НСК "Олімпійський". І, нарешті, збірну Польщі плануємо прийняти в Харкові", - сказав він.

Нагадаємо, збірна України у червні проведе два матчі - товариський проти Камеруну 2 червня на НСК "Олімпійський" і ключовий поєдинок відбору до ЧС-2014 на виїзді проти Чорногорії 7 червня.

Зараз ви читаєте новину «Послуги збірної Камеруну обійшлися ФФУ в 150 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути