Ексклюзиви
середа, 07 березня 2012 12:35

"8-го березня хочеться зробити подарунок дружинам хокеїстів "Компаньйона" - Матвійчук

"8-го березня хочеться зробити подарунок дружинам хокеїстів "Компаньйона" - Матвійчук

Київський "Сокіл" переміг столичний "Компаньйон-Нафтогаз" у четвертому матчі півфінальної серії плей-офф чемпіонату Професіональної хокейної ліги. Поєдинок закінчився з рахунком 4:1 на користь підопічних Олександра Годинюка.

"Соколу" залишився один крок до фіналу першості України, адже рахунок у серії до чотирьох перемог став 3:1 на користь переможця регулярної частини чемпіонату.

"Наша серія з "Компаньйоном" розтягнулася, - каже Gazeta.ua нападник "Сокола" Олександр Матвійчук. - Це не було нашим бажанням. Ми хотіли виграти у чотирьох матчах, але нам це не вдалося. Зараз рахунок у серії 3:1 на нашу користь. Попереду нас чекає п'ята зустріч із суперником. Цей поєдинок буде дуже важливим для нас. Коли стоїш у пробці, то треба дивитися на машину попереду себе, а не на горизонт.

Нам не можна розслаблятися. Тим більше судді нас так гонять. Хлопці слабо на ногах стоять, фіксують незрозумілі порушення.

Сьогодні ми повністю володіли ініціативою, шайба постійно знаходилася у гравців "Сокола", а вилучень у нас вийшло більше, ніж у "Компаньйона". Для мене це загадка. Чому ми заробляємо більше вилучень, якщо більше володіємо ініціативою та шайбою?

Коли збірна України грала на чемпіонатах світу із сильними суперниками, наприклад з фінами та шведами, то звичайно ми більше вилучались, адже грали без шайби."

Через це у вас такі стримані емоції після перемоги?

"Ні. Просто це ще не повна перемога у серії, а виграний період. Нам потрібно готуватися до наступного поєдинку і налаштовуватись на перемогу."

"Сокіл" вже другий матч поспіль грає без одного з лідерів Андрія Ніколішина.

"Він нам більше знадобиться для прийдешніх звершень. У нього болить горло, на АТЕКу холодно".

Ніколішин обидва рази дивився гру з лавки запасних, поряд з наставником команди Олександром Годинюком. Андрій дає якісь вказівки хокеїстам?

"Звичайно. Його думка дуже важлива для будь-якого гравця. Ми уважно його слухаємо, адже дуже довіряємо його досвіду."

Слідкуєте за розвитком подій в іншій півфінальній парі?

"Із задоволенням дивлюся матчі "Донбаса" і "Беркута". Дивуюся чому кияни досі не виграли жодного матчу серії. Перша гра команд мені сподобалася більше, ніж інша.

До речі, у мене не виникає жодних питань до суддівства у матчах "Донбаса" і "Беркута". Практично не бачу помилок у шведських суддів. Вони все бачать. Може вони судять у спеціальних лінзах?"

Пауза піде на користь команді?

"Вона більше допоможе "Компаньйону". Ми напружено працювали весь сезон починаючи з літа, а наш суперник підсідає до третього періоду, особливо в будь-якому другому матчі вони не витримують відкатати всю гру. Пауза буде більше на рук їм, ніж нам, адже ми фізично краще готові".

Наступний матч проти "Команьйона" ви зіграєте 8 березня. Гарний привід зробити подарунок вболівальницям "Сокола".

"Хочеться зробити подарунок дружинам хокеїстів "Компаньйона" і відправити їх чоловіків на канікули. Будемо старатися".

Зараз ви читаєте новину «"8-го березня хочеться зробити подарунок дружинам хокеїстів "Компаньйона" - Матвійчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути