вівторок, 06 березня 2012 01:39

"Сокіл" впритул наблизився до фіналу плей-офф
9

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київський "Сокіл" переміг столичний "Компаньйон-Нафтогаз" у четвертому матчі півфінальної серії плей-офф чемпіонату Професіональної хокейної ліги. Поєдинок закінчився з рахунком 4:1 на користь підопічних Олександра Годинюка.

"Соколу" залишився один крок до фіналу першості України, адже рахунок у серії до чотирьох перемог став 3:1 на користь переможця регулярного чемпіонату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У матчі з "Соколом" нас влаштує тільки перемога" - гравець "Компаньйона"

Перший камінь у фундамент майбутньої перемоги поклав найкращий бомбардир регулярної частини Костянтин Касянчук. Нападник відзначився під завісу першого періоду. У другій 20-хвилинці Касянчук вже виступив в ролі асистента і допоміг забити Сергію Климентьєву.

У третьому періоді глядачі побачили три шайби. Дві з них влетіли у ворота господарів. "Компаньйон" відповів голом Віктора Шаритона на 46-й хвилині. Поразка звела шанси команди Олександра Сеуканда на фінал плей-офф до мінімуму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хокей. "Сокіл" виграв регулярну частину чемпіонату ПХЛ

П'ята зустріч "Сокола" і "Компаньйон-Нафтогазу" пройде 8 березня на льоду броварського Терміналу. Початок матчу о 13:00. У цьому поєдинку може визначитися перший фіналіст ПХЛ.

Плей-офф чемпіонату ПХЛ

Півфінал

"Компаньон-Нафтогаз" - "Сокіл" - 1:4 (0:1; 0:1; 1:2)

Шайби: Касянчук (Шахрайчук, Яковенко, 19:25), Климентьєв (Касянчук, Шахрайчук, 27:33 - 5х3), Шаманський (Матвійчук, Долгих, 45:34), 1:3. Шаритон (Гаврилюк, Борисенко, 46:33), 1:4. Шахрайчук (Касянчук, Яковенко, 53:45).

Рахунок у серії: 1:3.

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" впритул наблизився до фіналу плей-офф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути