понеділок, 05 березня 2012 00:24

"Сокіл" зазнав першої поразки у плей-офф ПХЛ
19

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київський "Компаньйон-Нафтогаз" переміг столичний "Сокіл" у третьому матчі півфінальної серії плей-офф ПХЛ — 4:3 (2:0; 0:1; 2:2). Підопічні Олександра Сеуканда скоротили відрив у серії — 1:2. У фінал вийде команда, яка матиме чотири перемоги. Наступний матч суперники проведуть у понеділок, 5 березня, на льоду спорткомплексу АТЕК. Початок поєдинку — 18:30.

"Сокіл" зіграв з "Компаньйоном" без одного зі своїх ключових гравців — російського легіонера Андрія Ніколішина. Нападник у "цивільному" зайняв місце поруч з тренерами команди.

У першому періоді "Компаньйон" забив команді Олександра Годинюка дві шайби. У другій 20-хвилинці вже "Сокіл" двічі засмутив голкіпера господарів Сергія Зав'ялова, але першу шайбу гостів суддя матчу відмінив після перегляду відео.

У третьому періоді "Сокіл" спочатку зрівняв рахунок, а потім і взагалі вийшов уперед. Господарі рук не опустили і продемонстрували гостям свій характер. "Компаньйон" закинув дві шайби у більшості.

Наприкінці матчу "Сокіл" замінив голкіпера Костянтина Сімчука на шостого польового гравця, але результату це не принесло. "Компаньйон" вистояв і повернув інтригу у протистояння з переможцем регулярного чемпіонату ПХЛ.

Після матчу "Сокіл" висловлював обурення суддівством. У переможці зауважень до роботи арбітрів не було.

Додамо, що поєдинок зібрав аншлаг — 650 глядачів. Серед глядачів були видатні у минулому хокеїсти — Олексій Житник та Дмитро Христич. Подивитися гру також прийшов генеральний директор ПХЛ Юрій Загородній.

"Компаньон-Нафтогаз" (Київ) - "Сокіл" (Київ) 4:3 (2:0; 0:1; 2:2)

Голи: 1:0 Кривомаз (Хомутов, Шарітон, 15:36 - біл.); 2:0 Лубнін (Дзюбенко, Самойленко, 16:23); 2:1 Бахріддінов (Смирнов, Харченко, 35:52); 2:2 Харченко (Черненко, Рябенко, 45:33); 2:3 Лясковський (Смирнов, Касянчук, 47:50); 3:3 Винокуров (Кривомаз, 49:19 - біл.); 4:3 Шаритон (Кривомаз, Винокуров, 50 : 45 - біл.).

Рахунок в серії: 1-2

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" зазнав першої поразки у плей-офф ПХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути