понеділок, 05 березня 2012 13:52

"У матчі з "Соколом" нас влаштує тільки перемога" - гравець "Компаньйона"

"У матчі з "Соколом" нас влаштує тільки перемога" - гравець "Компаньйона"

Київський "Компаньйон-Нафтогаз" переміг столичний "Сокіл" у третьому матчі півфінальної серії плей-офф ПХЛ — 4:3 (2:0; 0:1; 2:2). Підопічні Олександра Сеуканда скоротили відрив у серії — 1:2. У фінал вийде команда, яка матиме чотири перемоги.

"Гра вийшла не стільки складною, скільки напруженою, - каже після переможного матчу захисник "Компаньйона" Максим Абаєв. - Ми продемонстрували ту гру на яку здатні і яку ми будемо показувати далі. Наша команда не дарма пробилася у плей-офф. Ми будемо боротися до кінця за вихід у фінал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сокіл" зазнав першої поразки у плей-офф ПХЛ

Суддівство? ("Команьйон" три з чотирьох шайб провів у більшості, у другому періоді "Соколу" не зарахували шайбу). Я б не сказав, що воно було у наш бік. Судді нормально виконали свою роботу, вони давали обидвом командам можливість пограти у нерівних складах.

У нашому наступному поєдинку з "Соколом" нас влаштує тільки перемога. Ми будемо битися до кінця. Чим здивуємо суперника у четвертому матчі? Я не буду відкривати всіх наших секретів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хокей. "Сокіл" виграв регулярну частину чемпіонату ПХЛ

Наступний матч "Компаньйон" і "Сокіл" проведуть у понеділок, 5 березня, на льоду спорткомплексу АТЕК. Початок поєдинку — 18:30.

Зараз ви читаєте новину «"У матчі з "Соколом" нас влаштує тільки перемога" - гравець "Компаньйона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути